Hope College

Bo längs med Lake Michigan och studera på prestigefyllda Hope College! Hope ligger beläget i Holland som är en stad grundare av just holländare!

Snabb fakta om Hope College

Stad – Holland.
Delstat – Michigan.
Antal elever – Cirka 3 000.
Antagningskrav – Ett GPA på minst 3.0.
Krav på rekommendationsbrev? – Nej, men meriterande.
Krav på SAT? – Nej, men meriterande.
Krav på TOEFL? – Ja, minimum poäng 79/Accepterar även ett Duolingo om 100 poäng.
Kostnad innan stipendium – $50 000 00 per år.
Kostnad efter stipendium – Ifrån $25 000 – $30 000 per år.
Kan jag täcka hela kostnaden med CSN? – Om du får maximalt möjligt stipendium hos Hope College så kan du täcka kostnaden med CSN.

Video om Hope College

Länkar till Hope College

Allmänt

På Hope College har du chansen att vara del utav en prestigefull skola beläget längs med Lake Michigan. Skolan som har cirka 3 000 elever, är en stor del av staden Holland och det mesta cirkulerar kring själva universitetet.

Har du ett slutbetyg med ett GPA på 3.0 eller högre samt får minst 79 på ditt TOEFL så blir du antagen till Hope College. Vid antagning har du möjlighet att få stipendium, storleken på stipendiet bestäms på individuell basis och som mest kan man få $25 000 per år. Det betyder att du i bästa fall kan täcka hela kostnaden med CSN.

I kostnaden till skolan per år ingår det studieavgiften, boende samt 15 antal måltider i på skolans Dining Hall.

Avgifter som kommer att tillkomma under din tid på Hope College är försäkring hemifrån Sverige, fickpengar samt pengar för att betala din kurslitteratur. Dessa saker går att få stöd av fullt ut utav CSN.

Video om Holland