Saint Leo University

Drömmer du om att plugga i solen i Florida? Då är Saint Leo University stället för dig!

Snabb fakta om Saint Leo University

Stad – St Leo, cirka 40 minuter utanför Tampa.
Delstat – Florida.
Antal elever – Cirka 2 400.
Antagningskrav – Ett GPA på minst 2.0.
Krav på rekommendationsbrev? – Nej, men meriterande.
Krav på SAT? – Nej, men meriterande.
Krav på TOEFL? – Ja, minimum poäng 79/Accepterar även ett Duolingo om 105 poäng.
Kostnad innan stipendium – $38 00 per år.
Kostnad efter stipendium – $24 000 per år.
Kan jag täcka hela kostnaden med CSN? – Ja.

Video om Saint Leo University

Länkar till Saint Leo University

Allmänt

På Saint Leo University så kan du uppfylla drömmen om att leva i soliga Florida, samtidigt som du läser din kandidatexamen. På Saint Leo så bor du endast 40 minuter ifrån storstaden Tampa med kända stränder såsom Clearwater Beach.

Har du ett slutbetyg med ett GPA på 2.0 eller högre, får minst 79 på ditt TOEFL så blir du antagen till Saint Leo University. Vid antagning blir man tilldelad ett stipendium baserat på sina betyg, det maximala stipendiet som tilldelas är på $14 000 per år. Skulle du bli tilldelad deras maximala stipendie så har dy kvar att täcka $24 000 årligen själv, en kostnad som går att täcka helt och hållet med CSN:s studielån.

I kostnaden om $24 000 per år ingår det studieavgiften, boende samt obegränsat antal måltider i veckan på skolans Dining Hall.

Avgifter som kommer att tillkomma under din tid på Saint Leo University är försäkring hemifrån Sverige, fickpengar samt pengar för att betala din kurslitteratur. Även dessa saker går att få stöd av fullt ut utav CSN, du behöver således ingen egen finansiering för att gå på  Saint Leo University.

Video om Tampa