Vad kostar vår service?

Vad kostar det att få hjälp utav Academix? Är det möjligt att delbetala? Och framförallt, varför behöver jag en agentur?

VAD KOSTAR VÅR SERVICE?

Att ta hjälp utav Academix kostar 5 000 SEK. Detta är en kostnad som betalas i förskott, alltså inte när man väljer att åka till USA, utan när man börjar få hjälp.

Detta är en kostnad som inte är återbetalningsbar, väljer du att avbryta processen under en delbetalning, kommer vi dock inte att kräva in resterande summa. Du har möjlighet att dela upp betalningen i tre månader.

Vid en eventuell avbetalning, tillkommer en administrativ avgift om 300 SEK per månad.

Räkneexempel på delbetalningar:
2 mån: 2 650 SEK per månad.
3 mån: 1 866 SEK per månad.

VARFÖR SKA JAG ANLITA EN COLLEGEAGENTUR?

Att åka över till USA för att studera är ett stort steg, och det är viktigt att allting du gör blir rätt! När du tar hjälp av en collegeagentur likt Academix så har du en person som hjälper dig i alla steg. Vi hjälper till med allting runtomkring, inte bara antagning till universitet, utan vi hjälper till med allting relaterat till din resa. Det är lätt att bli ”overwhelmed” över allt pappersarbete som skolorna kräver, men med Academix så kommer det bli lätt som en plätt. 🙂

Genom att ta hjälp av oss på Academix så försäkrar du dig om att du kommer iväg till USA, alla vi hjälper via Academix får stipendieerbjudande från skolor.

Vi kommer även att vara en stöttepelare under din process, det är oftast skönt att ha en person som har gått igenom precis vad du går igenom, och därför är vårt moraliska stöd även det viktigt. Har du hemlängtan efter två veckor i USA? Hör av dig! Det har vi alla haft, och vi finns här för att hjälpa just dig.