Colorado Mesa University

Upplev den otrolig naturen som Colorado har att erbjuda! Välj Colorado Mesa som din nästa destination!

Snabb fakta om Colorado Mesa University

Stad – Grand Junction, cirka 60 000 invånare.
Delstat – Colorado.
Antal elever – Cirka 10 500.
Antagningskrav – Ett GPA på minst 3.0.
Krav på rekommendationsbrev? – Nej, men meriterande.
Krav på SAT? – Nej, men meriterande.
Krav på TOEFL? – Ja, minimum poäng 70.
Kostnad innan stipendium – $34 000 per år.
Kostnad efter stipendium – $25 000 per år.
Kan jag täcka hela kostnaden med CSN? – Nej, CSN täcker cirka $24 000 dollar. Så du är ansvarig för de resterande $1 000.

Video om Colorado Mesa University

Länkar till Colorado Mesa University

Allmänt

Upplev den otroliga naturen som Colorado erbjuder samtidigt som du läser din kandidatexamen på fartfyllda Colorado Mesa!

Har du ett slutbetyg med ett GPA på 3.0 eller högre, får minst 70 på ditt TOEFL, så blir du antagen till Colorado Mesa University. Vid antagning blir du automatiskt tilldelad ett stipendium om $9 000 per år. Det betyder att du har kvar att täcka $25 000 årligen själv, en kostnad som inte går att täcka helt och hållet med CSN:s studielån. Du kommer att vara ansvarig för att täcka cirka $1 000 – $ 2 000 per år själv.

I kostnaden om $25 000 per år ingår det studieavgiften, boende samt obegränsat antal måltider i veckan på skolans Dining Hall.

Avgifter som kommer att tillkomma under din tid på Colorado Mesa University är försäkring hemifrån Sverige, fickpengar samt pengar för att betala din kurslitteratur. Även dessa saker går att få stöd av fullt ut utav CSN, du behöver således ingen egen finansiering för att gå på Colorado Mesa University.

Video om Grand Junction