Milwaukee School of Engineering

Studera på en av USA:s högst akademiskt rankade skolor inom ingenjörsskap!

Snabb fakta om Milwaukee School of Engineering

Stad – Milwaukee, cirka 600 000 invånare.
Delstat – Wisconsin.
Antal elever – Cirka 2 500.
Antagningskrav – Ett GPA på minst 3.0.
Krav på rekommendationsbrev? – Nej, men meriterande.
Krav på SAT? – Ja.
Krav på TOEFL? – Ja, minimum poäng 82/Accepterar även Duolingo.
Kostnad innan stipendium – $57 000 per år.
Kostnad efter stipendium – $35 000 per år.
Kan jag täcka hela kostnaden med CSN? – Nej, CSN täcker cirka $24 000 dollar. Så du är ansvarig för de resterande $11 000.

Video om Milwaukee School of Engineering

Länkar till Milwaukee School of Engineering

Allmänt

Studera på en av USA:s främsta skolor inom ingenjörsskap! Häftiga Milwaukee School of Engineering är inte bara bra akademiskt utan ligger beläget i hjärtat av Milwaukee.

Har du ett slutbetyg med ett GPA på 3.0 eller högre, tar SAT och får minst 82 på ditt TOEFL, så blir du antagen till Milwaukee School of Engineering. Vid antagning blir du automatiskt utvärderad för ett stipendium om maximalt $22 000 per år. Det betyder att du har kvar att täcka $35 000 årligen själv, en kostnad som inte går att täcka helt och hållet med CSN:s studielån. Du kommer att vara ansvarig för att täcka cirka $11 000 per år själv.

I kostnaden om $35 000 per år ingår det studieavgiften, boende samt obegränsat antal måltider i veckan på skolans Dining Hall.

Avgifter som kommer att tillkomma under din tid på MSOE är försäkring hemifrån Sverige, fickpengar samt pengar för att betala din kurslitteratur. Även dessa saker går att få stöd av fullt ut utav CSN.

Video om Milwaukee